Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatás
HUF

Termékekről

MINDEN RIASZTÓRENDSZER LEHET OKOS!

A TRIKDIS az "okos" riasztó és átjelző-, távvezérlő készülékek kiemelkedő márkaköre. A GSM és IP alapú átjelzéseken és távvezérléseken felül, bármely riasztóközpontot, bármely riasztórendszert könnyedén kiegészítheti az úgynevezett "okos otthon" szolgáltatásainak előnyeivel és kényelmével. A legsikeresebb termékek az IP alapon is működő Ethernet és GSM riasztó átjelzők, melyek nagy előnye más márkák hasonló eszközeivel szemben, hogy nem egy vezérelt kimenetre kapcsolódnak, hanem a riasztópanel adatbuszára vagy soros portjára. Ezzel több funkció érhető el gyorsabb kommunikáció mellett.

Az összes TRIKDIS eszközt a Protegus mobil- és web alkalmazás szolgálja ki, mely felhasználói és telepítői szempontból is számos előnnyel rendelkezik.

Felhasználóként függetlenül attól, hogy távfelügyeletre van kötve a riasztó vagy nem, kétségtelenül hasznos, ha az eseményekről személyesen is azonnal értesülhet. Az értesüléseken felül, bárhonnan élesítheti és hatástalaníthatja riasztórendszerét vagy vezérelheti egyéb berendezéseit. Ezt biztosítja az ingyenes Protegus mobil/web okos alkalmazás és kiemelkedő, hogy mindezt bármilyen riasztórendszerhez.

Nem kell lecserélni a meglévő rendszert!
A Protegus magyar nyelven is elérhető mobil és webes alkalmazás, mely bármilyen gyártótól származó riasztóközpont esetében használható, köszönhetően a TRIKDIS által kínált átjelzőknek. Így nem kell egy új rendszert kiépíteni, még csak át sem kell alakítani a meglévőt, csak illeszteni kell a megfelelő TRIKDIS kommunikátort a rendszerhez. A legelterjedtebb gyártók központjaihoz és a kevésbé ismert típusokhoz is megtalálható kínálatunkban a megfelelő típus, mellyel a TRIKDIS a legszélesebb kompatibilitást nyújtja.

Értesítés bármilyen eseményről
TRIKDIS termékek használatával a felhasználó is megfelelően részletezett üzenetekben értesülhet bármilyen eseményről. Ez nem csak a távfelügyeletnek lehet hasznos, hanem Ön is azonnal értesülhet, hogy mi, mikor és hol történt és melyik Felhasználó érintett. Például hazaért valaki a családból és hatástalanította a rendszert vagy aktivált, esetleg kikapcsolt egyéb berendezéseket.

Távolról élesíthető vagy hatástalanítható a rendszer
Elindulás után jutott eszébe, hogy elfelejtette élesíteni riasztórendszerét? Vagy be kell engedni valakit, de nem szeretné megadni a riasztórendszer jelszavát? Számtalan esetben jól jöhet, ha távolról is tudja kezelni a rendszerét vagy ideiglenes jogosultságot tud adni valakinek, akár távolról. Mindez a Protegus alkalmazással és a TRIKDIS termékekkel könnyedén megoldható.

Távolról irányítható eszközök, monitorozható szenzorok
Még a fentieknél is több irányítás, távvezérlés valósítható meg, melyeknek csak a fantáziája szabhat határt. Legyen akár garázskapu, kertkapu vagy bármilyen ajtó, akár világítás, fűtés, hűtés, szellőztető, öntözőrendszer vagy bármilyen elektromosan vezérelhető eszköz, mind összeköthető a TRIKDIS termékeken található kimenetekkel, melyekkel távolról irányíthatóvá válik működtetésük. Számos érzékelő típus csatlakoztatható és felügyelhető a Protegus alkalmazás segítségével, de nem csak a biztonságot szolgálhatja, hanem információkat nyújthat többféle területen, legyen az otthoni-, munkahelyi- vagy ipari felhasználás.

Az integrált átjelzővel rendelkező TRIKDIS SP231 okos riasztó széleskörű távvezérlést tesz lehetővé, a kimenetek "okos" funkciók kiépítésére használhatóak.

A TRIKDIS GV17 telefonos kapuautomatizáló, a hagyományos távvezérlés mellett IP alapon is, azaz telefonos alkalmazással is irányítható.

A TRIKDIS CG17 egy önállóan is használható, rugalmas, okos eszköz, mely önmagában is lehet egy riasztóközpont, valamint a házkörüli berendezések távoli vezérlését is lehetővé teszi, mint például garázsajtó, kertkapu, fűtés, hűtés, öntözőrendszer, világítás, szellőzés, stb., bármilyen elektromos berendezés. Az integrált GSM / IP egységnek köszönhetően a távfelügyelet és a tulajdonos párhuzamosan is tud kommunikálni a Protegus Mobil / Web alkalmazás segítségével. Kis fogyasztású és kisméretű eszköz, mely rendelkezik SIM kártya foglalattal, így használható flottakövetésre (GPS modullal), kis eszközök pl. étel-ital automaták, ATM-ek, de akár ingatlanok, pl. nyaraló, iroda, lakás védelmére, vagy csak egy irányítóeszközként is, mivel kontaktusai ki- és bemenetként egyaránt használhatóak.

És még sok egyéb rendkívüli eszköz és különleges funkció található TRIKDIS kínálatunkban, melyekkel biztonságosabbá, kényelmesebbé, nyugodtabbá teheti mindennapjait és munkáját.


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 15:01
ZÁRVA, hétvége
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 TRIKDIS™ | trikdis.eu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×